Lesvormen

 

Privéles

De standaard lesvorm is de privéles van een half uur per week. Privéles is het meest effectief omdat er volledige aandacht is voor de individuele leerling en de lessen optimaal maatwerk zijn.

Privéles gitaar

Voor kinderen, startende leerlingen en leerlingen met een gemiddeld niveau is dit een heel effectieve vorm.

Als de kosten niet bezwaarlijk zijn en men wil in hoger tempo vorderingen zien, is het mogelijk om langere en/of meerdere lesmomenten per week in te plannen.

Gevorderde leerlingen hebben bij uitstek baat bij langere lessen. Denk daarbij aan lessen van een uur of meer wekelijks, of tweewekelijks. Bij gevorderde leerlingen is deze tijd nodig om goed en diepgaand op technische en theoretische aspecten in te kunnen gaan.

Duoles

Duolessen zijn vaak erg gezellig en komen veel voor. Meestal heeft men een vriend(in) of familielid met wie men samen op les komt. Het leertempo in duolessen ligt iets lager, omdat de aandacht van de docent verspreid wordt over twee personen en omdat niet iedereen zich precies gelijkmatig ontwikkelt. Dit is uiteraard niet bezwaarlijk, want de gezelligheid hoort er zeker ook bij!  

Als men zelf geen lespartner kan vinden, kan men zich inschrijven met de wens voor een duoles partner. Het is wel aan te raden intussen privéles te nemen.

Duoles - Twee gitaren

Groepsles

In groepslessen komt men met 3 of meer personen samen op les. Deze lessen nemen meer de vorm aan van een cursus, er is minder gelegenheid om individueel maatwerk te bieden en het werkt beter om een vast programma te volgen.

Anders

Het komt regelmatig voor dat er een lesvorm wordt afgesproken die niet op de reguliere lijst staat, bijvoorbeeld wanneer iemand wekelijks of om de week een uur les neemt. Voor zulke zaken kun je gerust even contact opnemen.

 

Wil jij ook gitaarles? Geef je nu op om direct een plaatsing te reseveren!

Lees hier meer: Lesvormen en Tarieven

 

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven